Multi viteji se arata dupa furtuna!

1
Foto: Pinterest

Zilele astea, așa precum știți, s-a mai dus un suflet frumos în lumea bună a lui Dumnezeu. Și mass media e plină. Ce-i drept, e normal să fie atâta zarvă în jurul acestei mari stele a mediului artistic dar fac apel la puțină decentă.

Observ din ce în ce mai mult că oamenii se hrănesc cu suferința altora, le place să stea pe băncuțe ca băbuțele de la țară (doar că ei stau pe canapeaua din fața tv-ului) și să dea din cap a indignare și supărare în timp ce fac autopsia situației: cum a murit, de ce și mai ales de ce nimeni nu și-a dat seama. Oameni buni, acolo era un mediu social, un eveniment în care oamenii veniseră să se simtă bine. Sunt sigură ca toți s-au gândit că ceva nu e-n regulă dar Dumnezeule, avea 81 ani! Nu cred că cineva s-a gândit că ea chiar avea probleme în acea clipă și s-a hotărât să nu zică nimic pe principiul: hai să vedem ce pățește! E absurd!

Am tot citit păreri pe facebook în care toți cei prezenți au fost învinovățiți pentru moartea ei. Un soi de vinovat colectiv. Poate greșesc dar aș avea o întrebare: cei care aruncă cu pietre acum sunt siguri că ei în locul celorlalți participanți ar fi chemat salvarea? Sigur, sigur? E atât de simplu să arunci cu pietre, să zici că tu ai fi făcut altfel, că ți-ai fi dat seama de situație, că ai fost eroul serii. Toți suntem medici, toți atât de bine informati…niște minunați!

Mă dor ultimele imagini cu această superbă, inteligentă, voiasă și diplomată doamnă. Aș fi vrut să nu fie date publicității.

În rest, suntem muritori cu toții. Uitam cu desăvârșire ca momentul nașterii și momentul morții nu ni le alegem. Se poate întâmpla oricând, inclusiv în timp ce scriu acest articol sau voi îl citiți.

Bucurați-vă de viața voastră și…rămas bun, Doamnă Stela Popescu!

 

 

Advertisements

9 thoughts on “Multi viteji se arata dupa furtuna!”

 1. Foarte adevărat ce ai scris, în goana după senzațional mass-media face orice. Anchete de ce a murit și cum etc. Să nu uităm că doamna Stela Popescu, totuși avea 80 de ani nu 30 sau 40. Să faci anchetă de ce a murit un om la 80 de ani, mi se pare o mare prostie,

  Liked by 1 person

   1. Și mie, așa se întâmplă la orice personă publică după ce moare, de asta nu mă mai uit la TV, folosesc doar internetul, pe internet îmi aleg altfel știrile pe care vreau să le citesc.

    Liked by 1 person

 2. Trebuia sa fi chemat salvarea cineva,indiferent ce ar fi urmat după aceea.Asa era firesc. A murit fara o lumânare la căpătai,singura, ce o fi gândit,numai Dumnezeu știe. Trist.

  Liked by 1 person

  1. Corect, foarte trist. Nu merita acest sfarsit si-mi pare foarte rau. Pe mine ma deranjeaza ca se da vina pe ceilalti, oameni straini, intruniti la o Gala. Nici macar nu era Gala Actorilor unde am fi putut crede ca ceilalti ar fi observat ca starea ei nu este doar de moment, oameni care ar fi cunoscut-o bine.

   Liked by 1 person

 3. Complet in asentimentul tău. Mie mi s-a părut trist, extrem de trist, să văd că în seara în care a murit Gâdea avea emisiune la antena 3 despre Stela Popescu. Nu intru în politică, dar mi s-a părut atâta cinism și ipocrizie în chestia asta încât m-a enervat teribil.

  Liked by 1 person

  1. Nu am vazut emisiunea dar iti inteleg sentimentul. De cateva ore imi petrec timpul doar pe wordpress si offline, fara tv. Nu mai suport avalansa asta de “stiri” facute pe genunchi. E prea mult…

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s