Subestimeaza-ma, te rog. Dar, serios, te rog.

Pff, cât de bine ne simțim când punem pe cineva la pământ, când ne “răzbunăm” pentru lucruri întâmplate sau închipuite.

Senzația e fenomenală, un soi de “the King of the Castle”. E ca o adicție: să-i pui la punct pe ceilalți care, la un moment dat, te-au deranjat, să fi așteptat mult timp momentul în care să le arăți cât de rău poți fi și tu, în caz că au uitat că lucrurile oferite sunt cele primite. Îmi pare rău dar trebuie să recunoaști că deși știi că sigur nu merită, tot o faci și ce bine te simți! Lumea e a ta!

Ce-i drept, unii și-o merită. Chiar ne cred proști și încearcă să ne facă să ne simțim exact cum ne consideră ei pentru a primi diverse foloase în urma noastră. Dar în interiorul nostru, ascuns sub N straturi de nesiguranțe, știm că nu e așa. Știm că valorăm mai mult decât ceea ce vedem în ochii lor! Și trece timpul, mai mult sau mai puțin, dar legea aia minunată (nici nu știu dacă să pun ghilime la acest cuvânt…e chiar minunată?) a compensației face ca roata să se întoarcă, să fie ea/ el în poziția ta anterioară. Ah, ce plăcere! Și dacă n-o recunoști că-ți place, ori ești călugăr, ori ipocrit!

Să-l/o rănești, nu prin aceleași metode dar prin superioritatea pe care tot el/ea ți-o oferă fără să-și dea seama, prin aroganța sa care, de fapt, e semn de slăbiciune. Și cum ar putea să nu profite ego-ul nostru uman de vulnerabilitatea lor, exact cum s-au folosit și ei de slabiciunile noastre la un moment dat?

Știu că o să spuneți că e greșit. Nu o faceți. Știu și eu. Să vă spun că tot mă bucur de ea? 🙂

 

100
Foto: Pinterest

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s