Esti suma alegerilor tale.

 

Nu ești vinovat de circumstanțele care apar în viața fără voia ta dar ești vinovat de alegerile tale.

Înțeleg hazardul,  chiar am cu el o relație de iubire-ură. Îl iubesc că mă surprinde atât de frumos uneori, iar alteori mă îngenunchează de-mi ia ceva timp până mă scutur de praful său și mă pot ridica.

Și dacă hazardul te disculpa de orice vină, alegerile tale cum ar putea să o facă? Că-s intrinseci, de cele mai multe ori  le pui în balanță, le analizezi și iei decizia care ție ți se pare cea mai bună.

Alegerile au o componentă interioară extrem de egoistă, exact cum e natura umană. Ne căutăm propria fericire în detrimentul altora, uneori chiar în detrimentul nostru pentru că ceea ce nouă ni se pare potrivit se poate dovedi foarte curând dăunător, afectând exact fericirea aceea pentru care ai început tot acest proces.

Păcat că pe parcursul drumului ai rănit prea mulți oameni, le-ai călcat sufletul în picioare pentru atingerea țelului tău. Păcat că acum vrei să te întorci. Păcat că ei nu ți-au înțeles la momentul potrivit doza imensă de egoism de care trebuiau să fugă…cât îi țineau picioarele…

Run, Forest Gump, Run!

12
Foto: Pinterest

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s