Generatia viteza.

Ne-am obișnuit să îndeplinim sarcini, să ne facem treaba la locul de muncă, să așteptăm ora 18.00, să fugim ca niște nebuni prin oraș pentru a ajunge acasă, unde le luăm de la capăt, mai ales că femei: gătit, spălat, îngrijit copii, etc.

Totul este pe repede înainte.

Am uitat să ne luăm un moment de respiro, trăim din weekend in weekend iar în perioada de cinci zile dintre ele suntem roboței teleghidați, criogenați parcă, trezindu-ne din nou la viață vineri după ora 18.00.

Momentele din zilele libere trec atât de repede comparativ cu cele din zilele săptămânii. Clipești este vineri seara, mai clipești o dată este sâmbătă seara, la a treia clipire este deja duminică după amiază și începi să te gândești la ce ai de rezolvat luni dimineața.

Pe o parte, timpul din weekend este limitat. Pe cealaltă parte, poate nu știm să ne organizăm timpul din cele cinci zile de muncă ale săptămânii altfel încât să nu mai suprasolicităm cele două zile libere din weekend?

Voi cum vă organizați timpul?

 

week
Foto: Pinterest

 

 

Advertisements

5 thoughts on “Generatia viteza.”

  1. E o idee bunã cum spui, sã ne organizãm mai bine în timpul sãptãmânii… o zi sã spãlãm, o zi un pic de curãtenie etc. Si altã idee ar fi sã ne luãm un an sabatic si sã cãlãtorim, cine poate! 😀

    Like

  2. Asta e una din dramele societății moderne. Nimeni nu are timp. Trăim ca să lucrăm, în loc de a munci pentru a trăi. Nu știu care ar fi soluția, alta decât să fim mai conștienți în tot ceea ce facem și mai atenți la noi.

    Liked by 3 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s