“Daca nu ma plang, de ce mai sunt femeie?”

Ajung din ce in ce mai mult la concluzia ca unele femei nu stiu sa se comporte la locul de munca. Ati vazut vreun barbat care sa se planga colegului ca s-a certat cu nevasta-sa de dimineata? Sau sa stea bosumflat toata ziua ca a avut o disputa cu invatoarea “lu’ ala micu'”?

Barbatii spre deosebire de femei stiu sa-si stapaneasca partea sensibila, sa-si lase problemele la usa cand intra pe usa locului de munca.

In schimb, femeile vin cu tot bagajul emotional: copilul nu invata bine, cu barbatul s-a certat, apa calda nu a fost dimineata, nici n-a prins autobuzul ca era prea aglomerat si a asteptat altul, fapt pentru care a si intarziat la munca…aa, si mai e si-n zilele delicate ale lunii. Mai insirati voi cateva 🙂

Ce-i drept, ar putea sa-si lase supararile la usa biroului sau sa le tina doar pentru ea dar nu, protagonista noastra isi striga din toti rarunchii problemele, de ma simt ca-n Piata Victoriei acum cateva luni cand fiecare isi exprima oful. Pancarde ii lipsesc sa marsaluiasca prin birou. Pai, acolo au incetat protestele. Madam de ce nu inceteaza?

Ooo, si daca ar fi doar o zi pe luna sau fie, pe saptamana…oo, vis ar fi! Dar nu, este zilnic acelasi zgomot de fundal, de la aceeasi persoana. Acum trebuie sa fiu corecta, sa-i dau Cezarului ce e al Cezarului: sunt atat de invidioasa pe inventivitatea ei! Oare sta cu o seara inainte si-si face o lista pentru ziua de maine? Sau le pregateste din weekend pentru a nu mai pierde timpul? Oare sunt programate exact cum pot programa eu un post pe blog? 😆

Ma uimeste cum zilnic isi schimba problemele! Sunt ca tinutele! Ziua si setul de plansete sau critici! La adresa cui? Pai, conteaza? A tot ce exista…ca daca n ar exista, n-ar critica!

Zi frumoasa si linistita sa aveti!

protest
Foto: Pinterest
Advertisements

4 thoughts on ““Daca nu ma plang, de ce mai sunt femeie?””

  1. Asa sunt unii oameni, n-ai cum sa-i schimbi! Nu e frumos ce fac, dar uneori poate chiar nu au pe altcineva care sa-i asculte si care sa le permita sa se descarce. Cred ca in situatii dinastea cea mai buna solutie pentru tine e sa-ti pui niste casti in urechi si sa dai drumul la o muzica buna :))

    Liked by 2 people

    1. Inteleg la ce te referi. Nu mi-ar placea ca o femeie “sa poarte pantalonii” intr-o relatie, de exemplu, si sa-si piarda feminitatea, candoarea, lacrimile ei sincere venite din dezamagiri. Ideea mea a pornit de la observatia ca uneori acele “crize” nu sunt gingase fiind nepotrivite pentru un anumit context 🙂

      Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s