Matizul, hartia igienica si hotii.

Oameni buni, traim intr-o tara nebuna! Da’ nebuna de spitalul noua in care nici macar hotii nu mai sunt ce-au fost! Inteleg sa furi obiecte de valoare! (sau nu, dar macar ar avea logica)

Exemplu real: sunt posesoarea unui mandru Matiz (nu radeti, e si “el” masina) care a fost anul acesta victima a 2 spargeri: prima tentativa in vara cand au reusit sa-mi blocheze ambele portiere cu incuitoarele cazute pe astfalt. Am zis, deh, ce-i drept eu lasasem o punga goala pe bancheta din spate. Inconstienta de mine, chiar nu stiu ca hotii alearga dupa pungi goale, tentati de ele ca strutul de tot ce-i sclipitor?!

Episodul trece, vine toamna. Sezonul si evenimentul. Fac cumparaturi intr-un hipermarket: prosoape de hartie, hartie igienica, saci menajeri si multe alte produse de curatenie. Le pun in portbagaj dar nu le iau acasa, le las sa se dospeasca la racoarea lui octombre. Pana a doua zi cand deschid minunata mea masina si vad ca 90% au disparut….

Hmm, stau si ma gandesc: le-a luat Mos Craciun  sa le daruiasca copiilor saraci? Ce-i drept, pana acum nu am mai auzit de un Mos care sa daruiasca hartie igienica si produse de curatare, dar cine stie ce “mos” special o fi asta? Le-o fi luat furtuna aia de care ne speriau autoritatile? Dar o fi fost pe silentios tornada? Ca eu n-am auzit. Oare am un fel de Triunghi al Bermudelor in masina? Ei bine…as fi cea mai cool de pe strada mea 😆

Nu, dragii mei, cineva a catadicsit sa-mi fure hartie igienica si detergentul! Rad in hohote inca de atunci! O prietena m-a sfatuit sa sun la politie si parca ma vedeam:

“-Alo, 112?”

“-Buna ziua, ce urgenta aveti?”

“-Domnle, mi-am gasit masina sparta…aaa, si mi-au furat…hartia igienica!!” 😆

Sincer, cred ca as fi ras toata conversatia de as fi irosit timpul tinand ocupata o linie in defavoarea unui om care poate avea o adevarata urgenta.

Am fost mustrata de oamenii apropiati la auzirea vestii (ca deh, daca nu avem hartie igienica e deja de interes national 😆 ) ca nu trebuia sa le las in masina. Serios, chiar exista vreun om care se gandeste ca peste noapte ii va lua cineva prosoapele de hartie din masina?!? Tare imi e teama ca-mi veti spune ca exista…dar precum vedeti, eu nu fac parte din ei 🙂

Dragi hoti, sper sa va fie de folos tot ce ati luat: sa le utilizati sau sa le vindeti dar vreau sa va spun ca daca pana acum nu aveati o reputatie buna (hi hi, nici n-ati fi avut cum 😆 ) acum sunteti de tot…ingredientul acela maro…da, la cacao ma refer, nu va ganditi la prostii.

PS: Daca am sezonul si spargerea, in iarna ma astept sa nu mai gasesc masina deloc! 😆

 

12 thoughts on “Matizul, hartia igienica si hotii.”

      1. Absolut ca da! Pe mine ma amuza sa-mi imaginez reacția hotului cand a realizat ca a spart o masina pentru o hârtie igienica si nu pentru ceva mai scump 😂

        Liked by 1 person

  1. Dacă sparg săracii mașinile pentru laptopuri nu ne place. Dacă le sparg pentru GPS-uri nu ne place. Apoi nici hârtie igienică să nu aibă voie, dă-o-n colo de treabă,, doar oameni suntem toti :)))

    Liked by 1 person

Leave a comment