De ce prefer iubirea offline?

Esti intr-o relatie. De o luna.

Si-n euforia voastra ametitoare incepeti sa comentati pozele voastre, sa postati pupici peste pupici, inimioare gretoase, de mai-mai imi vine sa va dau unfriend.

Stiu, o sa spuneti ca sunt om rau, ca nu inteleg “fluturii” (sau mai degraba “moliile” :)))) care ii consuma pe noii amorezi.

Socant (si pentru mine uneori!) dar le inteleg. Si totusi, dragul meu indragostit macinat de hormoni, de ce aceasta nevoie constanta de a umple feed-ul celorlalti participanti in aceasta retea sociala? :))

Ne bucuram pentru voi! Cross my heart and hope to die! :))

Dar stiti ce m-ar bucura si mai mult?

Sa va traiti frumos iubirea offline mai mult decat v-o traiti online.

Sunt tare curioasa: la cate comenturi si inimioare postati, cand mai aveti timp de activitati ceva mai “personale”? :))))

Advertisements

2 thoughts on “De ce prefer iubirea offline?”

  1. Cele mai intense emotii nu sunt postate pe retelele de socializare, deoarece nicio fotografie nu reuseste sa exprime emotiile respective. Cand m-am cununat civil si m-am logodit in aprilie, desi mi s-au facut fotografii destul de reusite, niciuna dintre ele nu a redat lacrimile de fericire. Cand am fost ceruta in casatorie, nu am postat nicio poza, in ciuda intenselor trairi. Din moment ce sunt fericita si ma simt implinita, nu vad de ce as posta fiecare moment de felul acesta tocmai pentru A DEMONSTRA altora iubirea noastra. Putina intimitate nu strica!

    Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s